Szeptember 1-3. 2017
Teleki birtok Gernyeszeg, Maros megye
Erdély

THANK YOU FOR BEING AWAKE. SEE YOU IN 2018!

LÉPJEN FOTÓK

KÉPGALÉRIA

Töltsd le a fesztivál brosúráját

Töltsd

Augusztus utolsó napjai, az egyértelmű jelzés, hogy minden változni fog….Hirdetőtáblák emlékeztetnek minket arra, hogy ideje visszatérni az iskolába, a munkába, a valóságba. A nyomás. Az agónia. De…. Mi lenne ha kérnénk egy kis időt, hogy ezt az átmenetet könnyebbé és izgalmasabbá tehessük? Talán lehet még egy hétvégi őrült szórakozás, mielőtt visszatérünk rutinokhoz…

…És így született az AWAKE ötlete. Egy könnyűzenei és művészeti fesztivál hangulatos és varázslatos helyen. A fesztivál, amiről mindigis álmodtál, amely ünnepli az élet minden formáját és színét; az öröm élénk robbanása, szemfényvesztés és kikapcsolódás a köbön, rengeteg szórakozás és csodálatos bemutatók, hogy mindig lázban maradj, és készen állj egy olyan kalandra, amely egy évre feltölt.

Erdély szívében, a XVIII. századi Teleki birtok zöld parkjában, amelyet Erdély legszebb birtokának tartanak , az AWAKE egy változatos fesztiválélményt kíván nyújtani, azáltal, hogy keveri a zenét, művészetet, gasztronómiát, és az ötleteket, és mindezeket a központba helyezi egy kis különleges vakációért. Az AWAKE nem csak a zenei előadásokra fekteti a hangsúlyt, hanem a művészet különböző formáit és a festői környezet elemeit ünnepli. Nem akartuk a hagyományos fesztiválmodellt követni, és csak összedobni a koncerteket néhány extrával tevékenységgel. A mi célunk az AWAKE-et egy teljes három napos élménnyé tenni mind a test, mind az elme és a lélek számára.

A fesztivál színterének kiszemelt káprázatos környezet tökéletes helynek bizonyul ahhoz, hogy fesztiválélményed felejthetetlen emlékekkel bővüljön. Napközben lehetőséged nyílik résztvenni a különböző workshopokon, vitacsoportokban, lazíthatsz a pihenőhelyeken és felfedezheted úgy a helyi specialitásokat kínáló élelmiszerüzleteket, mint az „ínyenc és gyors étkezde” büfékocsi kínálatát. Esténként éteri lebegésben élvezheted a fák között elrejtett tisztásokon a mutatós színpadokat, a művészi installációkat és a házi sőrfőzdéket.

Szóval, olyan helyet keresel, ahol egyik pillanatban önfeledten táncolhatsz, mintha senki sem látna, a másikban pedig lazíthatsz a tisztások békéjében? Egy olyan helyet keresel, ahol kivetkőzhetsz a mindennapok rutinjából és szabadon engedheted magad önkifejezésre? Keresed azt a helyet, ahol megismerheted magadból azt a részt, ami megengedi, hogy eggyé válj a Világegyetemmel, és miközben új élményekkel gazdagodsz, ezt megoszthatod a hasonló gondolkodású környezeteddel? Egy olyan helyet, ahol el kell veszítened magad, hogy ismét igazán megtalálhasd?

Nos, lehetséges, hogy az AWAKE pont az, amit keresel. És te vagy az, akit mi keresünk! Mi nem úgy gondoljuk, hogy a legemlékezetesebb fesztiválélményt kizárólag a lenyűgöző élőzene, a DJ basszusa vagy a változatos tevékenységek biztosítják. Mi úgy érezzük, hogy a résztvevő emberek energiái és lelke adni tud a fesztiválnak egy olyan extra löketet, amely ezt az eseményt igazán nagyszerűvé varázsolja. Te. We are AWAKE if you are AWAKE.