Szeptember 1-3. 2017
Teleki birtok Gernyeszeg, Maros megye
Erdély

THANK YOU FOR BEING AWAKE. SEE YOU IN 2018!

LÉPJEN FOTÓK

KÉPGALÉRIA

Töltsd le a fesztivál brosúráját

Töltsd

Eklektikus élményt ígérünk, amely nemcsak a zenére helyezi a hangsúlyt, hanem a művészetek különböző formáit és a festői szabad természetet is ünnepli a kellemes, elbűvölő, meghitt tájon, ahol nagyra értékelik a kifejezés szabadságát.

Tudj meg róla többet:

FOREST LOUNGE – Ez egy kikapcsolódásra kijelölt hely az erdő közepén, ahol a Litera kiadótól számos könyv várja az olvasni vágyókat. a FOREST Library, a fesztivál könyvtára, lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők könyveket kölcsönözhessenek. Azok, akik nem akarnak olvasni, de tornásztatni szeretnék agyukat, a BOARD GAMES by the Lake-hez látogathatnak el.

FEED YOUR MIND PlatformEz az interakciók és a viták helyszíne lesz, aminek fő célja az, hogy a résztvevők minden nap este nyolc óráig egy jó adag inspirációt és információt tudhassanak magukénak.

CINEMA UNDER THE BRIDGE – A filmkedvelők a fesztivál minden napján 20:30-tól kezdődően filmvetítéseken vehetnek részt, amiket a TIFF hozott el AWAKE-re. A részletes program a fesztivál honlapján található: www.awakefestival.ro.

THEATER – Mindezek ellenére még egy felejthetetlen programot ajánl az AWAKE: az ARTDOOR verseny keretén belül díjazott 10 munka megtekintését, köztük a Lampnest címűt is, amelyet a Grolsch díjazott. Az installációk kivitelezése a külön kiadású AWAKE alkotótáborában kerül sorra, mely augusztus 28-án veszi kezdetét.

TREE HOUSE STAGE – Ahogyan neve is mutatja, ez a Teleki birtok egyik legrégebbi platánfáján berendezett színpad lesz. Ezen a helyen minden nap DJing műhelyfoglalkozások lesznek, melyeket DJ Undoo és Psihotrop moderál majd. Este debütálnak majd a TheDj.ro tanulói, valamint az AWAKE the DJ in you verseny nyertesei.

Ugyanitt, a Teleki birtokon, több, már ismerős kávézóval futhat össze, amiknek szokásos kínálatukon kívül művészi szolgáltatásaik is lesznek. Köztük a J’ai Bistrot, ahol minden nap Bródy és Dr. Panda, Dex és a Le Minion mixel majd; The Wire by Office, ahol nemcsak színdarabokat láthatnak, hanem különböző fellépők koncertjeit, például szeptember elsején a Tapinarii és a Fara Zahar, másodikán a The Bread Pits és a Straight From a Bottle, valamint harmadikán a Soul Serenade és a Ska-NK Acustic zenéjére bulizhatnak.

 

SERENITY MEADOW – Ez a testi és lelki relaxáció színhelye. A SHISHA Lounge biztosítja az aromás vízipipákat, a frissen csavart gyümölcsleveket, s a másnapi megújulásra vágyakozókat kora hajnalban fitnesz, jóga és pilátesz szessziók várják.

BAZAAR – azok számára, akik leginkább úgy tudnak lazítani, ha vásárolnak, a BAZAAR kisboltjai gazdag kínálatot nyújtanak a fesztiválruhák és.

THE PLAYGROUND – Ez egy olyan játszótér, amelyen nem csak a kicsi, de a nagy gyerekek is megtalálják a számukra legszórakoztatóbb napközi tevékenységeket: lesz kötélcsúszda, mászófal, indiánhíd, humán csocsó, ládatorony építés és íjazás.

 

A fesztivál területén két nagy kocsma- és étteremzóna lesz, The Castle Food Court és The Garden Food Court, ahol a résztvevők különböző ínyencségekkel csillapíthatják éhségüket – a hagyományos ételeken kívül gourmet és street food típusú uzsonnákkal lakhatnak be.

Egy újabb meglepetés a borszerelmesek számára az, hogy az AWAKE fesztivál hivatalos borfajtáját kóstolgathatják, amit a Crama Liliac állított elő számunkra. Az AWAKE Festival Official Wine by Liliac több helyen is kapható lesz majd, úgy a Bruno Wine bárnál, mint a többi kocsmapultnál. Természetesen más borfajtákat is kipróbálhatnak a résztvevők, köztük a Young Liliac Fresh és a Liliac Feteasca Regala nevű borokat.

Azoknak, akik inkább sörkedvelőknek tartják magukat, külön részlegük lesz. The Experimantalist Brewery (provoked by Grolsch) az a hely, ahol a fesztiválra látogatók nemcsak a Grolsch Premium Lagert és a Grolsch Weizen söröket próbálhatják ki, hanem egy egész kínálatnyi kézműves sört, importsört és almabort.