Szeptember 1-3. 2017
Teleki birtok Gernyeszeg, Maros megye
Erdély

THANK YOU FOR BEING AWAKE. SEE YOU IN 2018!

LÉPJEN FOTÓK

KÉPGALÉRIA

Töltsd le a fesztivál brosúráját

Töltsd

A BAZAAR csupa jó dolgokkal várja az AWAKE fesztiválozóit:

 

 

A ColorEscu pólók lépésenként építették fel saját identitásukat – a végeredmény pedig a hagyományos elemek  és román motívumok jól kidolgozott válogatása, egy egyedi kombináció, melyet úgy nőknek, mint férfiaknak 100% pamut pólókon kínálnak. Termékeiket honlapjukon is megtekinthetik.

 

2015-től kezdődően MadamMitza olyan színes, kényelmes és vicces zokni modelleket tervezett Romániában, melyekkel teljes mértékben sikerült megörvendeztetnie a zoknit viselők táborát. Függetlenül attól, hogy biciklizés közben szoknyát viselsz vagy rövidnadrágot, a MadamMitza zoknik viselésével merész színfoltot kölcsönzöl ruhatáradnak. Kattints a www.madammitza.com-ra további részletekért.

 

 

 

Kompakt, flexibilis és „everything fits” – ezek a jellemzői azoknak a Sacpartout táskáknak, melyek a ruhakiegíszítők kategóriáját bővítik. A nagy odafigyeléssel készített bőrtáskák szorgos kezek munkái, magukban hordozva az anyai szeretetet. Ezek a minden alkalomhoz illő táskák és hátizsákok nagy Instagram potenciállal rendelkeznek. Ha meg szeretnéd  tekinteni a kínálatot, kattints a Facebook linkre (http://www.facebook.com/sacpartout/) vagy ha vásárolni szeretnél, akkor a weboldalra (http://www.breslo.ro/SacPartout), sőt, mi több, ezeket az AWAKE-n is beszerezheted.

 

Picnic la palat <3 #readyforpicnic #picnictime #gooutside #takeawalk #ingoodcompany #waistbag #atthepalace #leatherwaistbag #getyours

Posted by Sacpartout on 30 Iulie 2017

 

 

 

A fantáziád  téged  illet, csak el kell képzelned, hogy milyen tetoválás illene hozzád, a többi a tetováláskészítők dolga. A Flash Tattoos (http://www.flashtattoos.ro/)  a nyár egyik legnagyobb trendje, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elkészíttesd sajátodat egy fesztivál keretén belül. Válaszd ki azt, ami téged képvisel és készíttesd el a nyárutó tökéletes testi kiegészítőjét. Ezáltal egy tökéletes emléked marad az AWAKE fesztiválról, amit megörökíthetsz a közösségi oldalakon is.

 

 

 

 

A művészeti- és designstúdió széles kínálattal rukkol elő a fából készült kiegészítők terén, ahol egyedi termékeket kínál. Az erre alkalmas műhelyben a fémeken túl más anyagokkal is bátran dolgoznak, célukként az alternatív anyagok használatát kitűzve. Az üzlet kimondottan praktikus és egyedi design kínálatával várja az érdeklődőket. Mindezeket megtekinthetik a (https://www.facebook.com/differenzial/) oldalon mielőtt megvásárolják az AWAKE fesztiválon.

 

 

 

 

A Nerv által meghatározott utcai öltözék nem az általánosat követi, hanem egy új , sokkal kényelmesebb stílust határoz meg. Akkor fogod  igazán  otthon érezni magad a betonok rengetegében, ha ezen kínálatból választva érkezel haza a fesztiválról. Biztosíthatunk, hogy te is találsz valami nagyszerűt a BAZAAR-os kiárusítóhelyükön. Csekkold le a http://nerv.ro/ oldalon!

 

 

Kapcsolódj ki és társasjátékozz a barátaiddal a Forest Lounge-nál, a tó mellett vagy  a kempingben. Ha még nem sikerült beszerezned  a kedvenc játékaidat, akkor mindezt megoldhatod a Ludicus-nál. Amíg a játékra koncentrálsz , ne feledd, hogy minden  a szerencsén, a diplomácián és a taktikán múlik. Nézd meg, hogy milyen játékok közül válaszhatsz a http://www.ludicus.ro/ oldalon.

 

 

Ionuț  és Georgiana a stúdiójukban a minimalista stílust ötvözték a kortárs irányzatokkal, ahol nagy odaadással készült bőr kiegészítők születtek, a legjobb minőségben. A tárgyak kétkezi munkák ,és arra hivatottak, hogy napi rendszerességgel használják őket. Több információ a http://zigleather.com/about_us    oldalon.

 

 

 

 

Gondolkoztál valaha azon, hogy újrahasznosíthatod  a billentyűzetedet? A Devla Accessories gondoskodott erről az által, hogy a kis billentyűket élettel teli, színes mágnesekké és kitűzőkké varázsolták. Biztos, hogy te is vágysz arra, hogy emlékként begyűjts egy párat. Őrizd meg emlékezetedben mindazt, amit a zene és művészet kertjében találtál. Hűtődre nézve szívesen fogsz visszaemlékezni a fesztiválon töltött időre.

https://www.facebook.com/DevlaAccessories/

 

Posted by DEVLA Accessories on 24 Decembrie 2016

 

 

 

Az a projekt, ami egy esős napon egy csésze  kávé mellett kezdődik, nagyszerű  dolog. A Magic Mint trikók tervezése a művészet iránti szenvedélytől indul és a kreativitással teljesedik ki. Ha ezeket használod  a ruhatárad egyedi és személyreszabott lesz, ahonnan minden  öltözködés alkalmával újabb energiát meríthetsz  a hétköznapokhoz. Ha mindezt követni szeretnétek, akkor Alexandrát kell szem előtt tartsátok, aki ennek a gyárnak  a mágikus tervezője. Mindez fellelhető az üzlet oldalán: http://www.magicmint.ro. Addig gondolkozzatok, hogyan látjátok az általatak elképzelt trikókat!

 

 

 

 

 

Minden  ékszer valamilyen történet hordozója, egy érzésé, amit nem szeretnél elfelejteni. Az AWAKE fesztiválon található 3D ékszereket a Lehel Jewerly forgalmazza. Az ékszerek újrahasznosított ezüstből készülnek, minimalista stílusban, az alkotók keze  nyomát viselve. Abban az esetben, ha a fesztivál ideje alatt életed nagy szerelmére lelsz, bármikor lehetőséged van arra, hogy gyűrűt vásárolj! Mindez megtalálható a Facebook-on is! https://www.facebook.com/LehelJewelry/

 

 

A legfontosabb célkitűzés a Dark Side részéről, hogy fenntartsa és támogassa a művészeket, legyenek  ők kezdők vagy hivatásosak. Az üzlet kettős célja, hogy lehetőséget nyújtson arra, hogy az együttesek kiteljesedjenek és eközben rajongóik ruházati cikkeket vásárolhassanak tőlük. Tekintsétek meg  a standjainkat, így őket is láthatjátok! Addig is, ha el akarjátok dönteni, hogy milyen trikóra vágytok az AWAKE fesztiválon, klikk ide: www.merch.dark-side.ro.

 

 

A három napos kikapcsolódás tele lesz művészettől duzzadó pillanatokkal, tánccal és kreatív vásárlási lehetőségekkel. Csatlakozzatok és tekintsétek meg a legfrissebb nonkonformista trendeket, otthonra is beszerezve egy pár érdekes darabot! A rendezvényen résztvevő elárusítókkal a facebook eseménynél is kapcsolatba léphetsz. Oszd meg velünk a BAZAAR-on átélt élményeket!