Szeptember 1-3. 2017
Teleki birtok Gernyeszeg, Maros megye
Erdély

THANK YOU FOR BEING AWAKE. SEE YOU IN 2018!

LÉPJEN FOTÓK

KÉPGALÉRIA

Töltsd le a fesztivál brosúráját

Töltsd

KNIFE PARTY – újabb előadó az AWAKE fesztiválon!

A fesztivál programja és a napijegyek   

A Knife Party a legújabb név, ami felkerül az AWAKE-en fellépő előadók listájára. Az együttes a fesztivál első napjának headlinerévé vált, rajtuk kívül pedig több, mint 30 előadó lép majd fel szeptember első hétvégéjén a Teleki birtok parkjában berendezett színpadokon. A fesztivál programja megtekinthető mától kezdve a fesztivál honlapján (www.awakefestival.ro), és ugyancsak mától kezdve megvásárolhatóak a napijegyek is 79 lej fejében (presale áron).

Az ausztráliai elektronikus zenei duó, a Knife Party előszőr látogat el Romániába, viszont ők már ismerik a romániai hallgatóságot – Rob Swire és Gareth McGrillen ugyanakkor a Pendulum nevű együttes tagjainak is mondhatják magukat. 2002-ben találkoztak, azóta együtt dolgoznak különböző zenei projekteken, például a Pendulum zenekar alapjait is ők fektették le. A Knife Party-t mellékes projektként álmodták meg 2012-ben, de az a siker, amit ebben a új formátumban alkottak, arra ösztönözte őket, hogy több hangsúlyt fektessenek az együttes jövőjére. A Knife Party a 100 legjobb DJ listáján is szerepel, amit a DJ Magazine állított össze, és együtt dolgoztak olyan előadókkal, mint például a Swedish House Maffia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS, Tom Staar vag Tom Morello. Rob Swire és Gareth McGrillen 5 középlemezt és egy albumot adtak ki együtt, utóbbinak címe Abandon Ship (2014), ez pedig második helyezést ért el az Egyesült Államok Dance Chart-ján. A duót azóta egyre gyakrabban láthatjuk a fesztiválok lineup-jának első sorában.

A Knife Party a fesztivál első napján lép majd fel, ugyanazon a napon, amelyen az Aeroplane és az Alternosfera is, szombaton pedig a Subcarpati, a Modestep és a Mazde lép fel, a fesztivál pedig Tom Odell, a Dirtyphonics, Axel Thesleff és a Coma koncertjeivel zárul.

A két főszínpad részletes programját lennebb és a fesztivál honlapján tekinthetik meg (www.awakefestival.ro).

Ugyancsak mától kezdve megvásárolhatóvá válnak a napijegyek. Ezeket 79 lej fejében lehet kiváltani presale áron a www.eventim.ro honlapról. A helyszínen is be lehet szerezni napijegyet, ott 99 lej fejében.