1 - 3 Septembrie 2017
Domeniul Teleki Gorneşti, Mureş
Transilvania

MULȚUMIM CĂ AȚI FOST AWAKE. NE VEDEM ÎN 2018!

VEZI FOTOGRAFIILE

GALERIE

DESCARCĂ BROȘURA FESTIVALULUI

Descarcă

Ultimele zile din august, acel semnal evident că totul este pe cale să se schimbe… Primul weekend de toamnă. Toate afișele acelea care ne aduc aminte că începe școala sau că trebuie să ne întoarcem la birou, înapoi la realitate! Ce presiune! Ce agonie! Dar… ce-ar fi să ne oprim puțin și să facem o tranziție mai simplă și mai puțin obișnuită? Poate mai avem un weekend în plus de nebunie și distracție până ne întoarcem la viața urbană și rutina cotidiană?…

Și așa a apărut AWAKE. Un festival boutique de muzică și arte într-o oază de relaxare și magie. Un festival la care am visat dintotdeauna care sărbătorește viața în toate formele și culorile ei, o explozie de vibrație și bucurie, spectacole vizuale și relaxare profundă, cu activități deosebite și multă distracție care să te țină în priză și gata de aventură până … anul viitor!

Cuibărit în inima Transilvaniei, în peisajul verde deosebit al domeniului Teleki ce datează din secolul 18 – considerat „cel mai frumos castel din Ardeal/ Erdély”, AWAKE oferă o experiență eclectică de festival ce pune în centrul atenției o îmbinare de muzică, artă, bucate și băuturi pentru o încă o vacanță la final de vară. Pe lângă experiențele muzicale, AWAKE pune în prim plan și diferite forme de artă într-un decor pitoresc. Nu vrem să urmărim modele clasice de festival unde se pune accentul pe o serie de concerte cu câteva activități pe margine. Vrem să oferim o experiență de trei zile completă pentru minte, trup și suflet.

Peisajul natural superb devine cadrul perfect pentru a transforma vizita la Gornești într-o experiență memorabilă. Dacă în timpul zilei poți explora o varietate bogată de ateliere, centre de discuții, zone de relaxare și târguri cu mâncare tradițională sau street food, odată cu lăsarea serii te poți dezlănțui prin pădurea transilvăneană luminată feeric, la scenele concepute special, lângă instalațiile artistice, prin luminișurile discrete sau la propria noastră berărie.

Așadar… cauți un loc unde poți să dansezi ca și cum nu te-ar vedea nimeni iar în momentul următor să te relaxezi într-o poieniță cochetă? Cauți un loc unde poți schimba „rutina zilnică” și unde să te poți distra așa cum dorești? Cauți un loc unde unde să te conectezi cu acea latură a ta care îți permite să devii una cu universul în timp ce încerci experiențe noi și le împărtășești cu oameni la fel ca tine? Cauți un loc unde să te pierzi pentru a te regăsi?

Atunci, poate AWAKE este exact acel loc. Și cu siguranță și tu ești ce căutam noi. Pentru că simțim că cea mai bună distracție la festival vine nu doar din concertele de pe scenă din beat-urile DJ-ului, sau doar de la o locație sau diferite activități din zonă… credem că ceea ce aduce magie un festival măreț este energia și sufletul oamenilor care participă. Tu! Noi suntem AWAKE pentru că și tu ești AWAKE.