1 - 3 Septembrie 2017
Domeniul Teleki Gorneşti, Mureş
Transilvania

MULȚUMIM CĂ AȚI FOST AWAKE. NE VEDEM ÎN 2018!

VEZI FOTOGRAFIILE

GALERIE

DESCARCĂ BROȘURA FESTIVALULUI

Descarcă

Vă promitem o experiență eclectică, care nu se va concentra doar pe muzică, ci va celebra atât alte forme de artă, cât și natura pitorească. Totul într-un cadru unic, intim și feeric, unde libertatea de expresie e prețuită la justa ei valoare.

Descoperă ce pregătim:

FOREST LOUNGE – zona de relaxare din mijlocul padurii va avea o multime de carti pregatite de editura Litera ce vor putea fi rasfoite sau imprumutate chiar de la Biblioteca festivalului: FOREST Library. Cei care nu vor sa citeasca dar vor sa isi antreneze mintea, o pot face jucandu-se BOARD GAMES by the Lake.

FEED YOUR MIND Platform – va fi o zona de interactiune si dezbateri ce isi propune sa ofere participantilor, in fiecare zi de festival, pana la ora 20:00, o doza de inspiratie si informatie. Incepand de la sesiuni de Open Mic unde tinerii antreprenori sunt incurajati sa-și impartașeasca povestile și sa-și promoveze initiativele, continuand cu paneluri cu speakeri din diferite zone de activitate, Feed Your Mind Platform se adreseaza celor care sunt mereu in cautare de inspiratie și a caror minte și imaginatie ruleaza la viteza maxima.

CINEMA UNDER THE BRIDGE – in fiecare zi de festival, incepand cu ora 20:30, cinefilii pot urmari filme aduse de Festivalul International de Film Transilvania.

INTERACTIVE THEATRE PERFORMANCES – descopera teatrul intr-un mod interactiv, fiind parte din diferitele piese care se vor juca.

TREEHOUSE STAGE – va fi, exact asa cum ii spune si numele, o scena amplasata chiar intr-unul dintre cei mai vechi platani ai domeniului Teleki. Aici de va desfasura zilnic, intre 17:00 si 20:00, un workshop de DJing deschis tuturor cu DJ Undoo si Psihotrop, seara facandu-si debutul pe Scena din Copac elevi ai scolii TheDJ.ro dar si castigatori ai concursului AWAKE the DJ in you.

Tot pe domeniul castelului, isi vor face avanpost pe durata festivalului mai multe terase unde spectatorii vor avea in plus si program artistic. Printre ele se numara Chill Garden by J’ai Bistrot, unde in fiecare zi de festival vor mixa Brody & Dr.Panda, Dex si Le Minion, si The Wire by Office Clubul Presei, care va gazdui piese de teatru, dar si concerte ale unor artisti ca Tapinarii si Fara Zahar (pe 1 septembrie), The Bread Pits si Straight from the Bottle (pe 2 septembrie), Soul Seranade si Ska-Nk Acustic (pe 3 septembrie).

SERENITY MEADOW – este spatiul dedicat relaxarii fizice si spirituale. Un SHISHA Lounge cu narghilele aromate, un bar cu freshuri delicioase de fructe precum si mai multe sesiuni de fitness, yoga si pilates programate in zori de zi isi vor astepta doritorii de revitalizare pentru o noua zi de festival.

BAZAAR – pentru cei care se relaxeaza numai la cumparaturi, comerciantii din zona BAZAAR le propun o lista completa de haine si accesorii de festival.

THE PLAYGROUND – este un spatiu de joaca pentru copii mici si mari, amenajat cu tiroliana, plasa de escalada, pod indian, panou de catarat, human fussball, turn de lazi si, pentru temerari: tir cu arcul.

In cadrul festivalului vor exista doua mari zone de baruri si restaurante: The Castle Food Court si The Garden Food Court, unde publicul se va putea delecta cu mancaruri dintre cele mai diverse, de la feluri traditionale, la preparate gourmet sau gustari de tip street food.

O surpriza in plus pentru iubitorii de vin va fi sortimentul special dedicat festivalului Awake, pregatit la Crama Liliac din Transilvania. Awake Festival Official Wine by Liliac va putea fi savurat atat la Bruno Wine bar, cat si la celelalte baruri, alaturi de numeroase alte sortimente printre care Young Liliac Fresh si Liliac Feteasca Regala.

Cei care prefera berea vor avea la randul lor de unde alege la The Experimentalist Brewery – provoked by Grolsch, care le va oferi participantilor ocazia ca pe langa Grolsch Premium Lager si Grolsch Weizen (bere nefiltrata alba de grau), care se vor servi la toate barurile festivalului, sa incerce o serie de alte beri de specialitate, bere artizanala, bere de import, bere cu arome, dar si cidru.