1 - 3 Septembrie 2017
Domeniul Teleki Gorneşti, Mureş
Transilvania

MULȚUMIM CĂ AȚI FOST AWAKE. NE VEDEM ÎN 2018!

VEZI FOTOGRAFIILE

GALERIE

DESCARCĂ BROȘURA FESTIVALULUI

Descarcă

CONDITII GENERALE

Organizatorul evenimentului este EMAGIC (S.C Emagic Live SRL)

Eveniment: Festivalul AWAKE, 1-3 septembrie 2017, domeniul Teleki, Gornesti, jud. Mures

 

Reguli si conditii generale:

 

Prin participarea la festival, participantii accepta si sunt de acord cu termenii din prezentul Regulament.

Ofertele, artistii participanti, listele de preturi si alte informatii sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate fara preaviz de catre organizator. Organizatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele erori.

Organizatorul nu este responsabil decat de informatiile transmise de canalele sale de comunicare, si nu de zvonuri.

Daca un participant la eveniment nu respecta regulile generale, iar organizatorul va fi amendat din acest motiv, participantul va purta raspunderea pentru suma respectiva.

 

Tipuri de bilete, bratari

 

Accesul in spatiul de festival se va face exclusiv in baza unui bilet valid achizitionat din centrele autorizate, a unei invitatii sau a unei acreditari incepand cu ora comunicata de organizator pe site-ul oficial sau prin intermediul comunicatelor de presa.

Participarea la festival se va face utilizand unul dintre urmatoarele tipuri de bilete:

• Abonamentul General – asigura Participantului accesul in cadrul Festivalului pentru toata desfasurarea acestuia, incepand cu prima zi, de la orele 15:00, pana la sfarsitul Festivalului.

• Abonamentul General cu camping – cu acest tip de bilet, Participantii au acces pe toata durata Festivalului. De asemenea, Organizatorul oferta Participantilor un loc de campare in zona special amenajata, cu acces la toalete si dusuri.

• Invitatie Abonament General

• Invitatie Abonament General + Camping

Exista trei tipuri de suplimente, care sunt valabile doar insotite de unul dintre tipurile de bilete care asigura acces in festival:

• Supliment camping – asigura acces in zona de camping, este valabil insotit de Abonament General

• Supliment pre-pitched tent – asigura un cort de doua persoane, cu doua izoprene, in zona de Camping. Este valabil insotit de un Abonament General + Camping

• Supliment Glamping – asigura un cort de 4 persoane, dotat cu saltele gonflabile, paturi, covor, cos de gunoi, felinar, in zona de Glamping. Este valabil insotit de un Abonament General.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana si pentru o singura intrare la festivalul Awake.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit, insotiti de un adult cu bilet valid. Minorii intre 12 si 17 ani au acces pe baza de bilet, insotiti de un adult cu acelasi tip de bilet.

Organizatorul nu raspunde pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achizitionate, acestea fiind in responabilitatea cumparatorului.

Este interzisa postarea de imagini cu biletele achizitionate pe internet.

Este interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor, precum si vanzarea la suprapret a biletelor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a-i sanctiona pe cei care vor fi gasiti ca desfasoara astfel de activitati, cat si de a anula biletele respective.

Biletele pot fi achizitionate online, de pe eventim.ro, si din magazinele partenere Eventim, precum si din locatiile partenere din Tirgu Mures: G. Cafe, The BackStage, Office – Clubul Presei, J’ai Bistrot, Tutun Café.

La intrarea in festival, biletele vor fi preschimbate cu bratari, in functie de tipul biletului prezentat.

Bratarile sunt netransferabile.

Participantii au obligatia de a purta bratarile, pe durata de valabilitate a acestora, la incheietura mainii sau, in cazuri exceptionale si bine justificate, in alt loc vizibil, cu conditia ca bratara sa nu poata fi scoasa fara a fi deteriorata. Organizatorii Festivalului pot inspecta bratarile la intrare, la iesire si in toata zona si pe intreaga durata a festivalului.

Participantii sunt respunzatori pentru orice deteriorare sau pierdere a bratarii.

Bratarile Deteriorate – care au fost resigilate sau taiate, al caror sistem de inchidere a fost deschis, cele avand un diametru mai mare decat pumnul purtatorului sau la care s-a intervenit in orice fel etc. – nu sunt valabile. Organizatorii nu vor inlocui bratarile deteriorate sau pierdute.

Participantii cu Bratari nevalabile isi pierd dreptul de a se afla in zonele Festivalului si li se poate cere sa paraseasca Zona Festivalului. In cazul pierderii, deteriorarii de orice fel a Bratarii, Participantul este obligat sa-si cumpere un Bilet nou pentru ziua respectiva daca doreste sa ramana in Zona Festivalului.

In cazul in care, atunci cand intra la un Festival, detinatorul Biletului este suspectat de dobandirea ilegala a Biletului, organizatorii isi rezerva in mod expres dreptul de a solicita detinatorului Biletului sa prezinte documente si/sau certificate prin care sa verifice dobandirea sau achizitia legala a Biletului, dreptul de a evalua daca acestea sunt suficiente, iar in lipsa unui document sau certificat satisfacator isi rezerva dreptul de a invalida Biletul fara nicio obligatie de rambursare a pretului de cumparare si de a refuza intrarea la Festival.

 

Securitate

 

Organizatorul are voie sa perchezitioneze participantii si obiectele acestora sau sa ceara identificarea atat la accesul in zona de eveniment cat si pe durata acestuia.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul oricarei persoane la eveniment, in orice moment, pe durata desfasurarii acestuia.

Participantii nu au voie sa ofere bunuri de orice tip spre vanzare sau consum gratuit in locatie fara permisiunea scrisa a organizatorului.

Articole permise si interzise

Obiectele permise pe teritoriul festivalului:

ghiozdan (pe teritoriul festivalului), palarii, brichete, telefoane mobile, baterii externe, ochelari de soare, tigari, pelerine, picaturi pentru lentile de contact, medicamente, insulina (insotita de documente), steaguri, selfie sticks, aparate foto compacte.

Obiecte interzise pe teritoriul festivalului:

droguri, cutite, arme, echipamente audio/video profesioniste, echipamente de inregistrare, sticle sau conserve, cosmetice, alcool, animale, umbrele, umbrele pliabile, artificii, mancare si bauturi.

In zona de camping este permis accesul cu mancare si apa.

 

Raspunderea Organizatorului

 

Participantii iau parte la festival pe riscul propriu. Organizatorul este responsabil doar daca daunele/ ranile se produc din neglijenta sa. Daunele pasibile de compensatie sunt stabilite de catre asigurarea evenimentului. Organizatorul nu este responsabil pentru daune produse astfel: – de catre furnizorii angajati pentru eveniment sau angajatii acestora; – eventualele daune cauzate de nerespectarea prezentelor reguli; – probleme de auz / vedere cauzate pe durata evenimentului; – pierderea de bunuri, distrugerea sau furtul obiectelor aduse de participanti in locatie; – daune cauzate de schimbarile de orar (deschidere / inchidere) ale evenimentului; – daune cauzate in alte tipuri de catre participanti.

Organizatorul nu este in nici un fel responsabil de daune cauzate de forta majora.

Toate prevederile acestei sectiuni se aplica si angajatilor organizatorului, precum si furnizorilor sai sau terte parti implicate.

 

Inregistrarea

 

Organizatorul poate inregistra festivalul si participantii la el, poate sa faca publice imaginile in cauza, poate sa permita unor terti comercializarea acestor imagini. Prin intrarea in zona de eveniment, participantii isi dau acordul ca imaginea lor sa apara in materiale ale organizatorului sau materiale corelate evenimentului.

 

Drepturi intelectuale

 

a. Conform prevederilor legii drepturilor de autor nr 8/1996, participantii la eveniment nu au dreptul sa inregistreze (in scop comercial) imagini sau sunete din timpul evenimentului, acestia riscand confiscarea echipamentului gasit asupra lor. Vizitatorii nu au dreptul sa difuzeze sau sa comercializeze aceste inregistrari.

b. Participantii nu au voie sa reproduca vizualul evenimentului (poster / flyer / etc.), sa foloseasca imaginea, respectiv numele artistilor implicati (sau orice alte nume, logo-uri sau brand-uri asociate evenimentului), sau bilete/invitatii la eveniment in scopuri promotionale ori comerciale fara acordul organizatorului.

c. Participantii care incalca una din regulile mai sus mentionate sunt pasibili de plata unor sume cu titlu de daune-interese.

d. In caz de forta majora organizatorul isi rezerva dreptul de a amana evenimentul sau anula evenimentul, de a schimba data sau locul de desfasurare, fara a fi nevoit sau obligat la plata de daune catre participanti. Forta majora inseamna: orice circumstante din cauza carora organizatorul este fortat sa anuleze evenimentul. Acestea sunt, dar nu se rezuma la: razboi, greva, activitati teroriste, actiuni ale politiei sau pompierilor.

e. Biletul nu este rambursabil cu exceptia cazului in care evenimentul este anulat sau este reprogramat. Mutarea evenimentului intr-un alt loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor. Atunci cand evenimentul este reprogramat, biletul cumparat ramane valabil pentru data reprogramata sau se ramburseaza la cerere. Cererile de rambursare trebuie efectuate in perioada de timp impusa de lege, dupa data anularii evenimentului, la punctul de vanzare din care au fost achizitionate initial biletele. Rambursarea contravalorii biletelor poate fi efectuata numai in conditiile in care biletele sunt intacte, suma rambursata incluzand doar valoarea biletelor, nu si comisionul de editare, tiparire si distributie sau costurile suplimentare (cazare, transport, curierat etc).

f. Biletul de festival nu este specific unui singur artist, astfel incat in cazul in care un concert al unui artist din cadrul festivalului ar fi anulat, nu va avea loc nicio restituire de pret.

 

Plangeri si reclamatii

 

Plangerile referitoare la desfasurarea evenimentului trebuie facute in scris la hello@awakefestival.ro catre conducerea organizatiei in termen de 7 zile de la fapta ce este reclamata.

 

Obiecte pierdute

 

Obiectele pierdute trebuie aduse la Info Point. Proprietarii le pot recupera urmand instructiunile Organizatorului. Dupa festival, Organizatorul va pastra obiectele pierdute timp de 7 zile pentru a putea fi revendicate de catre proprietari.

 

Generalitati

 

a. Toate disputele vor fi rezolvate in mod amiabil, prin conciliere directa. Atunci cand aceasta conciliere directa nu este posibila, disputele vor fi rezolvate la tribunalul pe raza caruia isi are sediul organizatorul.

b. Legea romaneasca guverneaza orice conflict.

 

Persoane cu dizabilitati

 

Cei care doresc sa beneficieze de acces gratuit, trebuie sa trimita un email la adresa hello@awakefestival.ro. Pentru ca cererea sa fie considerata valida, mail-ul trebuie sa contina urmatoarele documente:

– declaratie pe propria raspundere privind gradul de handicap

– copii legalizate ale certificatului de handicap

– copii valide ale cartilor de identitate (atat a persoanei cu handicap, cat si a insotitorului)

– copii legalizate ale documentelor care atesta faptul ca insotitorul este autorizat sa actioneze ca atare

– declaratie pe propia raspundere privind dreptul de a insoti persoana cu handicap, semnata de insotitor

Persoanele a caror cerere a fost considerata validata, vor primi automat o invitatie dubla in limita locurilor disponibile, acestea urmand a fi obligate sa prezinte si in ziua evenimentului documentele mai sus enumerate, in original. In cazul in care nu este prezentata documentatia in cauza sau persoanele refuza permiterea unei verificari adecvate, acestora nu le va fi permis accesul la eveniment.

 

Conditii Specifice

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce completari/modificari prevederilor incluse in Conditiile Generale, urmand ca aceste informatii si reguli de interes public (Conditii Specifice) sa fie comunicate prin intermediul materialelor de presa, precum si a site-ului: www.awakefestival.ro, inainte de inceperea evenimentului.

Aceste completari/modificari (Conditii Specifice) se vor aplica alaturi de celelalte prevederi ale prezentului Regulament, pentru evenimentul in cauza.